Reparasjon og service

Vi har alle tjenester som omfatter drift, vedlikehold og reparasjoner VVS-installasjoner. Det kan eksempelvis være berederskift eller utskifting av blandebatterier, service og driftsoptimalisering av varmeanlegg og kjøleanlegg.

Nye installasjoner

Vi leverer tjenester og installasjoner for nye bad, kjøkken, vaskerom, samt komplette installasjoner for rehabilitering og utskifting av VVS-installasjoner. Vi forhandler all de kjente merker for sanitærinstallasjoner. Dette være seg baderomsmøbler, dusjløsninger, toaletter og andre mulig utstyr som behøves.

Enebolig

Ny eneboliger krever mange valg og vi vil hjelpe kundene å komme i mål med de beste løsningene. Vi har fokus på at kunden skal få prosjektert og gjort de rette valgene i en tidlig fase av prosjektet slik at valgene skal være optimalisert i byggefasen. Kunden kan velge i alle tenkelige produkter og løsninger som skal gi dem den rette kvaliteten og designet for sin nye bolig. Vi levere Boligmappa til kunden, hvor all dokumentasjon som hører til en bolig enkelt knyttes og distribueres digitalt til enheten, i boligens levetid, tilgjengelig via Boligmappa.no. Systemet gir mindre distribusjon av papir, og bedre tilgjengelighet på dokumentasjon.

Hytte

Mange liker seg på hytten, og vi leverer alt fra skreddersydde designløsninger til forbrenningstoalett på hytten. Hytter kan være omfattende prosjekt og vil gi kunden den rette støtten og oppfølging, slik at prosjektet er det kunden ønsker.